TRIWA X HUMANIUM METAL


Triwa x humanium

#timeforpeace

TRIWAs nyeste prosjekter er klokker laget av Humanium Metal, et materiale laget av destruerte illegale skytevåpen. Resultatet? Et ur med en sterk symbolsk verdi, laget med ekstrem forsiktighet som bidrar til å gjenoppbygge samfunn i konflikt.

Triwa har utviklet klokker i over ti år med et mål om å transformere klokkeindustrien. Med Humanium tar de denne transformasjonen til neste nivå ved å lage klokker av metall fra destruerte illegale skytevåpen. Med din hjelp vil TRIWA bidra i kampen mot væpnet vold.

Om prosjektet

TRIWA har samarbeidet med Non-Profit organisasjonen, IM Swedish Development Partner, som samler og smelter om ulovlige våpen fra samfunn i konflikt. Et metall som har fått navnet Humanium Metal. TRIWA kjøper deretter metallet, forfiner og maler det i poser, som senere blir gjort til TRIWA X Humanium klokker.

Selve kjøpet av Humanium Metal gjør en forskjell: Noen av midlene fra salget sirkulerer tilbake til samfunnet der skytevåpnene opprinnelig ble samlet inn og bidrar til å støtte ofre for væpnet vold.

TRIWA har behandlet Humanium Metal med den respekten det fortjener, og støper det inn i en enhet med ulike metallbehandlinger. Klokken er fylt med symbolske referanser.

Modellen er produsert i 39mm, og er ment for både menn og kvinner. Urskiven er vertikalt børstet i mørk grå med symbolske elementer i dato, sekundviser og krone som gjenspeiler dette viktige prosjektet.


Triwa x humanium

Humanium klokken er drevet av Citizen Miyota urverk og klokken er vanntett 100 meter. Bakplaten er gravert etter hvilket nummer i rekken det ble produsert. Den militærgrønne remmen, som gir den siste finishen, er i tillegg laget av resirkulerte plastflasker.

Humanium Metal har blitt raffinert til 316L rustfritt stål for å tilfredsstille de høye kravene til EUs standarder for nikkel.

Anerkjennelse og presse

The Humanium Metal Initiative av IM har blitt godkjent og anerkjent av mange internasjonale fredsforhandlere som f.eks. Desmond Tutu og Hans Blix.


Triwa x humanium


Triwa x humanium


Triwa x humanium

Humanium Metal

Humanium Metal utviklet av IM er et prisbelønt materiale laget av ødelagt ulovlige skytevåpen smeltet om til et nyttig metall. Metallet er laget av noen som pleide å være en destruktiv kraft, nå omgjort til noe godt og fint. Salg fra Humanium Metal genererer økonomiske ressurser som brukes tl å gjenoppbygge lokalsamfunn i konflikt og støtte ofre for væpnet vold.

Humanium Metal er en del av IM Swedish Development Partners strategi for å birda til å oppfylle FNs mål for bærekraftig utvikling.

16: Fremme fredelig og inkluderende samfunn for bærekraftig utvikling


Triwa x humanium

Humanium Metal har blitt raffinert til 316L rustfritt stål for å tilfredsstille de høye kravene EU’s lov om nikkel har.

Ved å kjøpe en TRIWA x Humanium Metal Watch kan du hjelpe verden til å bli et mer fredelig sted.

It is #timeforpeace

Innpakning

Alle TRIWA X Humanium Metal klokker kommer i en ekslusiv laget boks med en påtrykt TRIWA X Humanium Metal logo og et sertifikatbevis på klokkens opphav.


Triwa x humanium

KJØP KLOKKEN HER

Om TRIWA

TRIWA er et svensk klokke- og tilbehørsselskap grunnlagt i 2007 av fire venner, Harald, Tobias, Dridrik og Ludvig. TRIWAs mål er å forandre urindustrien gjennom innovasjon, kreavitivtet og design. TRIWA er et akronym for TRansforming Industry of WAtches.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *