Hvordan velge rett barneklokke?

Lurer du på hva du skal kjøpe i gave? Barna har gjerne massevis av leker, og det være en ide å gi noe som er både fornuftig og morsomt.

Det er viktig at barn lærer klokken i ung alder, de kommer fort dit at de har mye aktiviter både på skolen og etter skoletid, og da er det viktig å vite hva tid man har til rådighet. Eksempelvis når starter treningen, når skulle vi vpise middag og når kommer far eller mor for å plukke meg opp?

Når barnet er mellom 5 og 10 år er det perfekt å gi den første barneklokken, og vi skal her gi deg noen tips om du skal kjøpe en klokke til enten egne barn, fadderbarn eller barnebarn. Og husk, det er ikke alltid at det er prisen som er det viktigste!

– Noe av det viktigste når du kjøper en barneklokke er at den må ha godt synlige tall og visere, da blir det mye lettere å lære seg klokken. Barnet må aldri være i tvil om hva klokken er.

– Barn leker mye ute i all slags vær, og de tenker ofte ikke på at noen ting ikke er så glad i vann… det er derfor smart å kjøpe en klokke som tåler vann, gjerne 10ATM. Grunnen til det er at klokker som er under 10ATM ikke har garanti på vannskader om det skulle oppstå et problem med fuktighet i klokken.

– Det bør være enkelt å ta klokken på og av armen, for eksempel kan dette løses ved at klokken har borrelås.

– Morsomme farger, artige mønstre og detaljer blir ofte satt pris på. Om barnet spiller fotball eller har andre hobbyer kan det være en ide å kjøpe en barneklokke med slik motiv, det finnes også masse andre mønstre som hester, prinsesser etc som vil falle godt i smak hos den som får klokken.

– Noen barn er allergiske, og det er heller ikke sikkert man vet om dette ennå. Klokken bær derfor være allergitestet, noe klokkene vi har er.

– Enkelte klokker har LED lys, dette kan være kjekt å ha når det er mørkt for barnet. (Men husk og at mye lysbruk bruker litt batteri.)

Vi håper du ble litt klokere nå slik at du kan kjøpe en barneklokke som faller i smak! Klikk her for å se på våre barneklokker

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *