En melodiøs motereise, Natalie Suarez, New York

Natalie Suarez har funnet sitt kall i moteblogging og modellyrket. Men når hun ikke er på modelloppdrag i Seoul, Tel Aviv eller Vancouver, så er hun hjemme og klimprer på gitaren og komponerer nye melodier.

Satin sleeves ? by my favorite @jryanulsh

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) on


Hvor er du fra og hvorfor flyttet du til New York?
Jeg er født og oppvokst i Los Angeles, en vaskeekte California-jente. Men for 5 år siden pakket jeg kofferten og flyttet hit. Modellbyrået mitt foreslo at jeg skulle prøve lykken i New York en sommer, og det gikk heldigvis bra, for jeg flyttet aldri tilbake til Los Angeles.

Du er også en musiker, hva slags musikk lager du?
Musikken har alltid stått meg nær. Jeg elsker å synge og komponerer musikk med både gitar og piano. Musikken er alltid med meg, og komplementer modellyrket. Jeg liker vokalister med kraftige stemmer, og litt rocka stil mikset med folkemelodier. Muligens det reflekterer min californiske bakgrunn.

Hvilke musikere inspirerer deg?
Definitivt Patty Smith, hun har den røffe og rocka musikalske stilen. I tillegg synger hun og jeg i samme toneregister med en litt mørkere og edgy stil. Da jeg vokste opp likte jeg godt Bob Dylan. Sanger som forteller en historie er fascinerende.

Du har en søster, Dylana, hun er også i samme bransje. Jobber dere ofte sammen?
Ja, det gjør vi. Dylana og jeg jobber mye sammen. Hun kan mye om fotografering og stiler, og har lært meg mye. Vi deler også mange felles interesser slik som musikk, mote og fotografering. Slik sett er også bloggene våre et perfekt sted for å utfolde våre kreativitet på.

Kan du fortelle litt om bloggen din Natalie Off Duty?
Bloggen er inspirert av klesstilen modeller har på fritiden. Du vet, jenta som er alltid trendy uten å anstrenge seg. Bloggen er en refleksjon av min livsstil, måten jeg kler meg. Jeg går alltid med noe klassisk, slik som et par flotte jeans eller en stilig klokke.

Du har en veldig interessant bakgrunn, kan du fortelle litt om den?
Jeg er halvt kinesisk, halvt spansk/meksikansk. Både min mor og far var entreprenører. Min søster og jeg ble alltid oppmuntret til å følge våre drømmer og gripe tak i muligheter straks de byr seg. Uten dem hadde jeg ikke kommet ditt jeg er i dag.

Hvordan beskriver du din personlige stil?
Jeg har en veldig blandet stil. Jeg tar det beste fra alle verdener, spesielt det som er litt rocka og bohemsk. Jeg er en fan av 70-tallet så jeg elsker Mick Jagger blandet med dagens moderne Jane Birkin – den enkle franske stilen. Jeg liker definitivt å leke med proporsjoner og farger.

Hvilke tilbehør liker du best?
Jeg har en forkjærlighet for smykker som virkelig skiller seg ut, og som jeg gjerne kombinerer med klassiske ting. Jeg har alltid på meg et sett med ringer eller en Daniel Wellington klokke og dessuten armbånd. Det gjør det lett å matche med ulike klesplagg, særlig fordi jeg alltid reiser og har ikke mye tid til å pakke.

Inside ELLE Sweden // for @danielwellington ? #campaign #ElleSweden #ELLE

A post shared by Natalie Lim Suarez (@natalieoffduty) onKlokke –

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *