En eventyrlysten nomade med motesans

Kylee Campbell er først og fremst en livstilsblogger, men også en skuespillerinne og en nomade som har reist til alle verdens fire hjørner i løpet sitt voksne liv. Hennes Instagram-side og blogg Catch Me Dancing er et fascinerende vindu inn i den moderne, men avslappede New York-livsstilen. Verden følger spent med på Kylee i sosiale medier, mens hun utforsker verden vi lever i og presenterer den på en måte som bare hun kan.


Hvor er du opprinnelig fra?
Livet mitt har vært en reisefest fra første stund. Jeg tilbrakte mine barndomsår i Portland, Oregon og England. I Bath (England) gikk jeg på skole, den så faktisk ut som Galtvort fra Harry Potter bøkene, noe jeg synes var utrolig greit. Elevene ble til og med delt inn i ulike hus, akkurat som i Harry Potter. Du kan vedde på at jeg likte det, det var som en drøm i oppfyllelse.

Hvilke lærdommer fikk du på reisene dine?
Kanskje først og fremst å se verden med et åpent sinn. Når du ser og opplever så mye, så innser du på et punkt at verden er veldig sammensatt og komplisert. Jeg har blitt mye flinkere til stille spørsmål ved ting, ting som ved første øyekast som kanskje tas for gitt av menneskene rundt deg. Det å reise har også gitt meg god trening i å tilpasse meg nye omgivelser. Å reise har blitt en del av meg, faktisk så mye at jeg føler meg rastløs når jeg ikke er ute og reiser.

Hva var årets beste ferie?
Nice og Cannes står ganske høyt på listen. Jeg dro dit for første gang for å besøke slektninger i Nice. For aller første gang traff jeg hele slekten, noe som var en utrolig fin følelse. Det var en umiddelbar følelse av tilhørighet og bånd. Og så har stedet så mange fine bakgater, og spisesteder med delikat og deilig mat. En bloggers drøm, med andre ord.

Hvilket land har du mest lyst til å besøke?
New Zealand har jeg aldri vært på, og ligger øverst på listen. Jeg elsker å ri og på New Zealand blir det arrangert rideturer til steder der Ringenes Herre ble filmet. Det er den største fantasy-drømmen jeg har, du skjønner, jeg elsker fantasybøker.

Hvordan startet karrieren din som blogger og Instagram-stjerne?
Det begynte egentlig med at jeg var en stylist. Jeg var alltid omringet av mote, og fikk mange moteinteresserte følgere på Instagram. I tillegg jobbet jeg også som modell og det skapte også oppmerksomhet. Etter hvert ble min Instagram så stor at jeg bestemte meg for å blogge.

Hva er hjemme er for deg?
New York har vært mitt faste hjem en stund nå, så det må definitivt være vestlige SoHo. Her har jeg jo min lille, men fantastiske leilighet. Jeg kjenner de fleste eierne av butikker og kaféer i min gate, og de kjenner hverandre. Veldig old-school New York, og jeg elsker det.

Hvor liker du å spise?
Det er så mange gode spisesteder her. Men jeg har en forkjærlighet for Raoul’s som er en fransk restaurant i old-school stil. Restauranten har en mørk, men romantisk atmosfære. Og burgeren deres er absolutt himmelsk.

Hvor kommer navnet på bloggen din fra?
Jeg har en litt nerdete personlighet som ikke jeg alltid viser frem. Catch Me Dancing er på en måte en referanse til det, fordi jeg danser alltid rundt omkring og er tøysete. Men du må ta meg på fersken for å skjønne det.

Hvordan beskriver du din personlige stil?
Jeg har en trendy rocka stil. Jeg liker å blande ulike trender, både det klassiske og det moderne. Kanskje krydre det hele med vakre chic plagg som gir en litt tøffere stil. Det er også litt avhengig av humøret mitt. Jeg liker å kle meg etter humøret, og ikke nødvendigvis for andre.

Hva med tilbehør, hva liker du best?
Jeg er svak for klokker, det kan jeg skrive under på. Jeg liker å ha på meg klokker som passer med resten, f.eks. øredobber eller øreringer. Gjerne en klassisk klokke med noe tøft, som gir meg en edgy stil.


Hva bruker du din Daniel Wellington klokke med?
Hva som helst egentlig, det er en veldig klassisk klokke som passer med alt. Jeg trenger ikke en spesifikk armbånd eller antrekk for å bruke klokken. Uansett stil så får jeg vanligvis komplimenter på klokken.

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *